ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι κτηριακές εγκαταστάσεις με την πρότυπη νοσοκομειακή αρχιτεκτονική, βρίσκονται σε κεντρικό σημείο της Κηφισιάς, με εύκολη πρόσβαση από τις οδικές αρτηρίες.

Δωμάτια

Τα νοσηλευτικά τμήματα της Κλινικής που βρίσκονται στο ισόγειο και τους δύο ορόφους του κεντρικού κτηρίου διαθέτουν:

  • Σουίτες
  • Σουίτα σε ξεχωριστό όροφο για πιο διακριτική και απομονωμένη νοσηλεία
  • μονόκλινα δωμάτια με προθάλαμο και ιδιωτικό μπάνιο
  • δίκλινα δωμάτια με προθάλαμο και ιδιωτικό μπάνιο
  • τρίκλινα δωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο.

Όλα τα δωμάτια είναι φωτεινά κι έχουν θέα στους κήπους. Επίσης, είναι κλιματιζόμενα, διαθέτουν ΤV και WIFI.Σε όλα τα μονόκλινα δωμάτια δύναται η διαμονή συνοδού.

Κοινόχρηστοι Χώροι

Η κλινική διαθέτει πολλούς κοινόχρηστους χώρους για εργοθεραπεία, ομαδική ψυχοθεραπεία, δημιουργική απασχόληση, καφέ και γυμναστική. Στα σαλόνια υπάρχουν μεγάλες τηλεοράσεις, τραπέζι πινγκ-πονγκ, πιάνο, DVD player, internet, βιβλιοθήκη για τους ασθενείς.

Γυμναστήριο

Η εκγύμναση των ασθενών με τη παρουσία γυμναστή αποτελεί βασική προϋπόθεση στη βελτίωση της ψυχικής τους υγείας, ενώ διατηρείται η φυσική τους κατάσταση. Διατίθονται 3 διάδρόμοι, μπάλες και εξοπλισμός.

Τμήμα Άνοιας/Αλτσχάιμερ

Οι αίθουσες γηριατρικής παρέχονται για τη διαχείριση νόσων και συνδρόμων που αφορούν ευπαθή ηλικιωμένα άτομα, τα οποία χρειάζονται εξειδικευμένη φροντίδα και διατίθεται κήπος αποκλειστικά γι’αυτούς. Αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά οι σωματικές, λειτουργικές, ψυχικές και κοινωνικές δυσκολίες των ηλικιωμένων ασθενών.

Κήποι

Η κλινική διαθέτει καταπράσινους προστατευμένους κήπους 4 στρεμμάτων για την αναψυχή των ασθενών (διαθέτουν μπασκέτες), οι οποίοι είναι ιδιαίτερα φροντισμένοι, ώστε οι ασθενείς να μπορούν να ξεκουράζονται και να ψυχαγωγούνται σε ένα ήρεμο περιβάλλον.

Αίθουσες εργοθεραπείας

Οι αίθουσες εργοθεραπείας παρέχονται με σκοπό να αναπτυχθούν οι ψυχοκοινωνικές, γνωστικές και κινητικές δεξιότητες των ασθενών μέσω συγκεκριμένων δραστηριοτήτων.

Αίθουσες Ομαδικών θεραπειών

Οι ομαδικές θεραπείες πραγματοποιούνται εντός ενός προστατευμένου πλαισίου και κύριος σκοπός τους είναι οι προσωπικές αλληλεπιδράσεις των ασθενών.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
13 /13
Εργοθεραπεία
Χαριλάου Τρικούπη 161,
145 64 Κηφισιά
E:
Design by S&Team. Development by ARTUPWEB.
9