Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΣ

Η κλινική ΓΑΛΗΝΗ ιδρύθηκε το 1971 με σκοπό να προσφέρει τις πιο αναβαθμισμένες παροχές υγείας σε ασθενείς με ψυχικές διαταραχές. Σήμερα με τη μακρά εμπειρία της, το εξειδικευμένο προσωπικό, αλλά και το σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτει, εξακολουθεί να προσφέρει νοσηλεία υψηλού επιπέδου.
Προσφέρουμε φροντίδα τόσο κατά την οξεία φάση, προκειμένου να σταθεροποιήσουμε τον θεραπευόμενο, όσο και κατά την χρόνια φάση, με γνώμονα όχι μόνο την θεραπεία ή την καταστολή των συμπτωμάτων της όποιας πάθησης, αλλά και την κοινωνικοποίηση των ασθενών, ούτως ώστε να μπορέσουν να ξανακερδίσουν το στοίχημα της ζωής.

Βρισκόμαστε στην κορυφή των υπηρεσιών ψυχικής υγείας, και προάγουμε την βελτίωση της ανθρώπινης υγείας. Όλο το προσωπικό της κλινικής εργάζεται με υπευθυνότητα, σύνεση και υπομονή επιδιώκοντας πάντα το καλύτερο για τον ασθενή.
Η αποστολή μας είναι η βελτίωση της ποιότητας της ανθρώπινης ζωής. Κατανοούμε τους φόβους και τις ανάγκες των ασθενών, οι οποίοι συχνά αισθάνονται ευάλωτοι και εκτεθειμένοι, εμφανίζοντας δυσκολία να λειτουργήσουν στο κοινωνικό σύνολο, το οποίο τους αποπέμπει εξαιτίας του φόβου και της επιφυλακτικότητας για το διαφορετικό. Σεβόμαστε και συμπονούμε τους ασθενείς και τις οικογένειές τους και εξασφαλίζουμε ένα περιβάλλον το οποίο υποβοηθά και σέβεται κάθε προσωπική ιδιαιτερότητα.

Είμαστε πάντοτε αποδοτικοί και καινοτόμοι ώστε να συμβάλλουμε σημαντικά προς τους ασθενείς μας και την κοινωνία. Ο σεβασμός και η εκτίμηση στον άνθρωπο, η ειλικρίνεια, η σοβαρότητα και η ακεραιότητα των πράξεων και των προθέσεων, η ευγένεια, η φροντίδα η ομαδικότητα και η άμιλλα είναι οι αξίες μας και παραμένουμε πιστοί σε αυτές
Η κλινική, είναι συμβεβλημένη με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία, ενώ συνεργάζεται και με ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες.
Η εμπιστευτικότητα και η προστασία των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων είναι αρχή της κλινικής ΓΑΛΗΝΗ και τηρείται αυστηρά.
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
ΜΑΝΤΖΙΩΡΟΣ ΜΑΡΙΟΣ
Ψυχίατρος Επιστημονικός Διευθυντής
ΓΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Ψυχίατρος
Δρ.ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Ιατρός Φυσικής Ιατρικής και αποκατάστασης
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΟΦΙΑ
Ψυχολόγος
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑ
Εργοθεραπεύτρια
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ
Φαρμακοποιός
ΚΑΛΙΓΕΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Παθολόγος
ΜΑΡΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Καρδιολόγος
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Υπεύθυνος Φυσικοθεραπείας - Κινησιοθεραπείας
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΡΙΚΗ
Διευθύνουσα Νοσηλευτικού Προσωπικού
ΖΗΛΑΚΟΣ ΧΑΡΗΣ
Ιατρός εφημερίας
ΚΑΣΤΡΙΝΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑ
Ιατρός εφημερίας
ΚΟΥΜΟΥΚΕΛΗ ΓΩΓΩ
Ιατρός εφημερίας
Η αποστολή μας είναι η βελτίωση της ποιότητας της ανθρώπινης ζωής.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
E:
Χαριλάου Τρικούπη 161,
145 64 Κηφισιά
E:
Design by S&Team. Development by ARTUPWEB.
9